Vijesti Politika Ostavka na čelu derventskog SDP-a

Ostavka na čelu derventskog SDP-a

2
Naida Lončar Ahmić
Naida Lončar Ahmić

Naida Lončar Ahmić više nije predsjednik OO SDP-a Derventa, saopštila je našem portalu.

Osnovni razlozi za ovakav čin su nedostatak podrške i osnovnih materijalnih sredstva za rad.

Sačekala sam da prođu državni i partijski izbori, tako da osobi koja će me naslijediti ostaje sasvim dovoljno vremena do lokalnih izbora. Od trenutka slanja ovog mejla više nisam predsjednica, samo obični član. Kad sam preuzimala mjesto predsjednice nismo imali žiro-račun ni bilo kakve prihode od strane lokalne zajednice ili stranke i tako je ostalo do danas. Zatekla nulu, nulu i ostavljam. Sve smo finansirali iz svoga džepa, rekla nam je Lončar Ahmić, zamolivši nadležne da imenuju povjerenstvo ili raspišu izbpre.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Iskreno govoreci, vi draga gospodjo i niste bili za ovo mjesto. Politika nije djelenje cokolada djeci i paketa po bolnicama a ni polaganje vjenaca i tome slicno.
    Derventski SDP je upropastena organizacija od strane Fadila Pelesica koji je tu funkciju koristio za vlastite potrebe i uvlacenje i koaliranje sa SNSD. Na taj nacin je izgubio podrsku i ono malo clanova, uglavnom Bosnjaka. Fadil Pelesic nikada nije razumio, a to ne razumijete ni vi, da SDP nije Komunisticka Partija. Pelesicu je SDP trebao do penzije da bi sjedio u Skupstini. Konacno su ga procitali i ono malo naivnih Bosnjaka. Vi ste platili ceh.

    • SDP nije stranka Bošnjaka, barem se takvom ne predstavljaju, a kolicije “manjinskih” sa vladajućim si pravilo, a ne izuzetak.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here