Vijesti Sport Ostvarena dugogodišnja ideja: Osnovan Ronilački klub “Derventa”, postavljeni ambiciozni ciljevi

Ostvarena dugogodišnja ideja: Osnovan Ronilački klub “Derventa”, postavljeni ambiciozni ciljevi

1

Derventa je od danas bogatija za još jedno sportsko udruženje nakon što je održana Osnivačka skupština Ronilačkog kluba “Derventa” na kojoj je za predsjednika skupštine izabran Mladen Desančić, a za predsjednika kluba Zoran Čolić.

Pored organa upravljanja, usvojene su odluke o radu i načinu djelovanja, kao statut, te ostali akti.

Desančić i Čolić

Već duže vrijeme postoji ideja za osnivanje ronilačkog kluba, a napokon su se stekli i uslovi. Osnovni ciljevi i zadaci biće usmjereni ka omasovljenju ovog sporta kao i na obuci i stručnom usavršavanju članova, saradnji sa ostalim udruženjima, kao i Savezom ronilaca Republike Srpske i BiH. Takođe, sarađivaćemo sa ribolovcima, vatrogascima, Civilnom zaštitom i drugim udruzenjima, a poseban akcenat ćemo staviti na zaštitu rijeke Ukrine i razvijanje ekološke svijesti, ističe Čolić, koji se ronjenjem bavi duže od 15 godina.

Iz novoosnovanog udruženja se zahvaljuju Igoru Gajiću, predsjedniku Ronilackog kluba “Delfin” iz Banja Luke, na velikodušnoj pomoći.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here