Vijesti Magazin Osvojite Citroen C3: Još 15 dana traje velika nagradna igra Kort marketa

Osvojite Citroen C3: Još 15 dana traje velika nagradna igra Kort marketa

0

U novoj velikoj nagradnoj igri u „Kort“ marketima ostvarite mogućnost da osvojite novi Citroen C3, jedan od pet fantastičnih skutera ili neki od pregršt bogatih poklon paketa.

Pravila su jednostavna – u periodu do 15.08. u bilo kojem „Kort“ marketu kupite najmanje jedan proizvod prijatelja projekta (označenih u marketu), na računu upišite svoje ime, prezime i broj telefona, račun ubacite u označenu kutiju u marketu i odvezite se u novu ljetnu avanturu, kažu u “Kort” marketima.

Broj računa sa kojim možete učestvovati je neograničen, a izvlačenje srećnih dobitnika će biti održano 04. septembra Hiper „Kort“ Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here