Vijesti Hronika Otkrivena dva slučaja nelegalnog kockanja

Otkrivena dva slučaja nelegalnog kockanja

0

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su dva slučaja neovlaštenog priređivanja igara na sreću na području opštine Derventa, pišu Nezavisne.

Neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću otkriveno je u petak, 10. januara, u sportskoj kladionici “MD šop” na adresi Osinja bb, a priređivač je “Dragičević kompani”, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Zbog učinjenog prekršaja, pravnom licu je izdat prekršajni nalog od 20.000 KM, a odgovornom licu u pravnom licu od 5.000 KM. Oprema koja je služila za izvršenje prekršaja je privremeno oduzeta.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su 10. januara i neovlašteno priređivanje kladioničkih igara na sreću i igara na sreću na automatima u kafe baru “Sport bumerang” na adresi Osinja bb, vlasništvo fizičkog lica čiji su inicijali S.A.

Inspektori su licu S.A. zabranili priređivanje igara na sreću bez odobrenja Republičke uprave za igre na sreću, oprema i automati koji su služili za izvršenje prekršaja privremeno su oduzeti, a fizičkom licu izdat je prekršajni nalog od 2.000 KM.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti intenzivno sprovođenje inspekcijskih nadzora radi otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Nezavisne

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here