Vijesti Hronika Otkriveno neovlašteno priređivanje igara na sreću

Otkriveno neovlašteno priređivanje igara na sreću

0

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću u više opština, među kojima je i Derventa.

Iz Republičke uprave za igre na sreću je saopšteno da je ilegalno priređivanje elektronskih igara na sreću utvrđeno u roštiljnici “Kod Paje” u opštini Brod, u kafe-baru kod auto-pranoice “BMB” u opštini Derventa, kao i u kafe-baru “Džet set” u opštini Šamac.

Zbog učinjenog prekršaja, inspektori su oduzeli predmete koji su služili za izvršenje prekršaja do okončanja prekršajnog postupka, a protiv lica koja su ilegalno priređivali igre na sreću biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću, navedeno je u saopštenju.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here