Vijesti Privreda Otvoren novi supermarket

Otvoren novi supermarket

0

Zahvaljujući Trgovinskom preduzeću ”Interprom”, Dervenćani su dobili novi trgovinsko poslovni objekat u ulici Pete kozarčke brigade. Novi trgovinski poslovni centar je otvoren danas, 17.12.2011.godine. Vlasnik ove firme je Drago Knežević, koji je rekao da je market ’’Intermarket centar’’ izgrađen sopstvenim ulaganjima i naporima, te je to deseti objekat ove vrste koji je otvoren na teritoriji opštine Derventa.

Otvoren novi supermarket 1

Nova zgrada, kao uglovnica izgrađena je sa stambenim i poslovnim prostorom. Poslovni prostor marketa je površine 170 kvadrata. Market će zapošljavati deset novih radnika.

Nakon kulturno zabavnog programa market je otvorio načelnik opštine Milorad Simić, koji je tom prilikom rekao da je ovo u nizu lijepih dešavanja za opštinu Derventa u cjelini, a posebno za stanovnike Srpske varoši u Derventi, koji će imati bolju i raznovrsniju robnu ponudu.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here