Vijesti Društvo Otvoren poziv za prijedloge kandidata za najviše priznanje Grada Derventa

Otvoren poziv za prijedloge kandidata za najviše priznanje Grada Derventa

0

Komisija za nagrade i priznanja Skupštine grada Derventa utvrdila je javni poziv kojim je pokrenula postupak za dodjelu Velikogospojinske povelje sa zlatnim grbom Grada Derventa u 2022. godini.

Velikogospojinska povelja sa zlatnim grbom Grada kao najviši oblik priznanja u gradu dodjeljuje se pojedincima i kolektivima, u skladu sa kriterijumima utvrđenim Odlukom o javnim priznanjima Grada Derventa.

Pravo predlaganja kandidata za dodjelu Velikogospojinske povelje imaju nadležni organi u privrednim društvima, preduzećima i ustanovama, mjesnim zajednicama, političkim organizacijama i udruženjima građana.

Prijedlog kandidata se dostavlja Komisiji za nagrade i priznanja Skupštine grada Derventa u pisanoj formi i mora da sadrži osnovne biografske podatke o predloženom kandidatu (pojedincu), odnosno, statusne podatke o pravnom i građansko-pravnom licu, sa obrazloženjem koje se odnosi na kriterijume, poseban doprinos i postignute rezultate zbog kojih se predlaže dodjela priznanja.

Prijedlog kandidata sa potrebnim podacima dostavlja se Komisiji za nagrade i priznanja Skupštine grada Derventa najkasnije do 24. juna 2022. godine.

Derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here