Vijesti Sport Otvoren teniski teren

Otvoren teniski teren

0

U sastavu Sportsko-rekreativnog centra “Olimp” u Derventi je ozvaničeno postojanje Teniskog terena. Svečano presjecanje vrpce obavili su Andrija Bjelošević, vlasnik SRC “Olimp” i Teniskog terena, Rade Gvozden, u ime Ministarstva porodice, omaladine i sporta Vlade RS, mladi teniser Aleksandar Tatić(11) i Ilija Zirdum, predsjednik SO-e Derventa.

Otvoren teniski teren

Uskoro dodatni sadržaji

Prema riječima Andrije Bjeloševića, vrijednost izgrađenog Teniskog terena je nešto više od 80.000 maraka, dok je investicija u cjelokupnom iznosu za SRC “Olimp” Derventa oko tri miliona maraka.

-Ovdje se radovi izvode po fazama. “Olimp” u svom sastavu ima tri bazena: veliki olimpijski, srednji rekreativni i mali dječiji bazen. Veliki olimpijski bazen 50x22m dubine od 1,8 do 4,5m i skakaonicom u četiri nivoa 3m, 5m, 7,5m i 10m. Rekreativni bazen je dimenzija 25x15m i dubinom 1,65m. Dječiji bazen je u obliku elipse u dužini od 10 metara i dubinom prilagođenom dječijem uzrastu. Radi se i na završetku jednog univerzalnog igrališta za rukomet, odbojku, košarku i mali fudbal. U planu je izgradnja kuglane, fitnes centar, saune, i restoran koji će obezbijediti užitak ukusnih jela i osvježavajućih napitaka – kaže Bjelošević.

Više informacija u redovnom izdanju lista Posavske novosti Broj 80!

Posavske novosti

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here