Vijesti Kultura i obrazovanje Otvorena izložba

Otvorena izložba

0

Sinoć je u prostorijama biblioteke „Branko Radičević“ kao što je najavljivano, otvorena izložba slika na temu „Derventski trg – nekad i danas“. Cilj izložbe je da se hronološki prikažu promjene centralnog dijela Dervente u zadnjih par godina.

Otvorena izlozba

-Iako mnogi osporavaju i umanjuju, ove slike su jedan od dokaza da je Derventa u zadnjih par godina znatno uznapredovala u svome razvoju, kazao je jedan od posjetilaca izložbe.

Slike kreću od prve razglednice Dervente, koja je štampana u vrijeme Austrougarske, zatim slika „Prkos kuće“, a ostalo su slike fotografisane uglavnom kroz zadnjih desetak godina pa do današnjeg dana.

Izložba će biti otvorena duži period, do nekih mjesec dana i ovim putem pozivamo sve koji su u mogućnosti da posjete, pogotovo mladi.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here