Vijesti Magazin Otvorena “Svadbena bajka”: Klijentima organizuju slavlje iz snova – FOTO

Otvorena “Svadbena bajka”: Klijentima organizuju slavlje iz snova – FOTO

0
Siniša i njegova ljepša polovina Dragana

Tri godine nakon što je prvi put došao na ideju da Dervenćanima i drugim klijentima ponudi jednu sasvim novu uslugu, Siniša Asentić je uspio da ostvari svoju dugo isčekivanu želju.

Naime, juče je i zvanično sa radom započela „Svadbena bajka“, agencija specijalizovana za organizaciju svadbenih i drugih veselja.

Naša agencija nudi sve na jednom mjestu, jer naša misija je da klijentima olakšamo njihov najljepši dan, tako što će svu brigu oko organizacije prepustiti nama. Mi nudimo odgovarajuće prostore, šatore, cvjetne i ukrasne aranžmane, limuzine, pozivnice, burme, pa čak i svadbene kredite, kaže Asentić.

Kako sam kaže, uz pomoć i podršku porodice i prijatelja, uspio je realizovati svoju ideju. Sve što je potrebno za jednu feštu, „Svadbena bajka“ će osigurati u saradnji sa svojim saradnicima.

Iz naše lične ponude izdvajamo plac za iznajmljivanje i svadbene kredite, dok sve ostale ostale usluge ostvarujemo u saradnji sa nekoliko saradnika, tako da ukoliko neko do njih nema slobodan termin, mi nađemo zamjenu. Prilikom odabira saradnika nastojali smo da u ponudi imamo najkvalitetnije. Uprkos tome, našim klijentima ove usluge neće biti skuplje nego da se sa svakim dogovaraju pojedinačno. Njihovo zadovoljstvo nam je prioritet, a mi im pojednostavljujemo procedure i štedimo vrijeme, pojašnjava Asentić.

Povodom svečanog otvaranja agencije upriličen je i prijem za porodicu, prijatelje i saradnike na kojem je prikazan dio asortimana „Svadbene bajke“.

Smješteni smo u novoj lameli TC „Retail park“ i svi zainteresovani mogu nas posjetiti svakim danom od 16 do 20 časova. Za sve detalje klijenti mogu da se obrate na broj telefona 066 324 684 ili putem e-pošte [email protected], naglašava Asentić.

On savjetuje budućim klijentima da pripreme oko svog veselja započnu najmanje šest mjeseci ranije da bi za svoj najljepši dan osigurali sve ono što su zamislili.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here