Vijesti Kultura i obrazovanje Otvorene prijave za besplatnu obuku za “PHP Web development”

Otvorene prijave za besplatnu obuku za “PHP Web development”

0

Grad Derventa, sa partnerima LIR Evolucijom i Lanaco doo, sprovodi projekat “Lokalna partnerstva za zapošljavanje“ a jedna od aktivnosti jeste besplatno pohađanje obuke za nezaposlene za PHP Web development.

Realizacija edukacije/programa obuke će se održavati u prostorijama Lanaco Tehnološkog centra u ulici Veljka Mlađenovića bb u Banjoj Luci.

Polaznici će imati mogućnost “online” praćenja obuke.

Program obuke će obuhvatiti teorijska i praktična predavanja, rad na konkretnim projektima tokom kojih će se obrađivati ukupno 4 modula i to osnove razvoja softwarea, programiranje HTML5 sa JavaScript i CSS3, uvod u PHP programiranje i napredno PHP programiranje.

Prijave na javni poziv se mogu vršiti popunjavanjem online prijavnog obrasca na linku OVDJE, a rok za prijavu je najkasnije do petka (08.07.2022. godine) do 15:00 časova.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here