Vijesti Sport Otvoreni kup Zenice: Derventskim karatistima treće mjesto u generalnom plasmanu

Otvoreni kup Zenice: Derventskim karatistima treće mjesto u generalnom plasmanu

0

U nedelju je održan Otvoreni kup Zenice po pravilima tradicionalne svjetske karate šotokan federacije WKSF u organizaciji karate kluba „REI ZENICA“.

Učestvovalo je 10 klubova sa oko 120 takmičara koji su došli iz Federacije BiH i Republike Srpske na osnovu ostvarenih rezultata iz prošlog mjesec u Modriči.

Takmičari karate kluba Derventa bili su uspješni, a svoj doprinos dali su i novi članovi koji treniraju samo tri mjeseca. Na kraju smo osvojili treće mjesto u generalnom plasmanu, dok je prvo mjesto osvojio klub iz Teslića, a drugi su bili domaćini iz Zenice, saopšteno je iz Karate kluba Derventa.

Zlato u kate pojedinačno osvojili su Preradović Jovana i Drinić David, srebro Repija Milka, Sekulić Slobodanka, Babić Dragana, Dukić Dejan, Nikolić Sergej, Dobrić Tamara i Markuljević Andreja, a bronzu Vuković Katarina, Preradović Jelena, Tepić Angelina, Vujičić Anđela, VidićĐorđe, Rabljenović Željana, Pavlović Kristijan i Nikolić Lana.

Zlatne medalje u katama ekipno osvojili su Rabljenović Željana, Sekulić Slobodanka i Repija Milka, srebrno Vujičić Anđela, Vidić Đorđe i Drinić David, Rabljenović Željana, Sekulić Slobodanka i Drinić David, a bronzane Dukić Deja, Lana Nikolić i Drinić David.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here