Vijesti Magazin Ovako je izgledala “najluđa noć” u Derventi – FOTO

Ovako je izgledala “najluđa noć” u Derventi – FOTO

1

Iako nije bilo organizovanog dočeka Nove godine na derventskim trgovima, u ugostiteljskim objektima slavlje je potrajalo do ranih jutarnjih časova.

Bilo da se radi o rezervacijama koje su koštale simbolične iznose ili onih od stotinjak maraka, dobrog provoda nije nedostajalo. Stariji sugrađani su, po običaju, birali hotele i restorane, dok su malo mlađi rađe punili klubove.

Neki su uživali u nastupu Radeta Lackovića i druge izvođače, dok su drugima omiljene hitove birali DJ-evi.

Najveći broj stanovnika grada na Ukrini tradicionalno se odlučio za novogodišnji doček u porodičnom ambijentu i uz svečanu trpezu.

Nemali broj sugrađana “najluđu noć” dočekalo je u “ex-Ju” metropolama i skijaškim destinacijama, dok je veliki broj Dervenćana iz inostranstva pohrlio je u zavičaj.

Salon “Marco Polo”

Kafe “Guinness”

Klub “Monte Carlo”

Kafe “Gral”

Salon “Premium”

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here