Vijesti Društvo Ovako je nastajao teren sa vještačkom podlogom u Derventi – VIDEO

Ovako je nastajao teren sa vještačkom podlogom u Derventi – VIDEO

0

Opština Derventa objavila je video u obliku vremenske linije (timelapse) o izgradnji terena sa vještačkom podlogom u okviru kompleksa Gradskog stadiona u Derventi.

Kroz nepuna tri minuta trajanja videa predstavljeno je nekoliko faza izvođenja radova na ovom projektu koji je FK Tekstilac omogućio nesmetano treniranje tokom cijele godine, ali i održavanje nastave fizičkog vaspitanja i drugih sportskih dešavanja.

Teren je napravljen u okviru projekta kojeg je podržala Vlada RS sa 280.000 maraka, dok su ostatak do 450.000 finansirali lokalna zajednica, navijači i uprava FK Tekstilac predvođeni Savom Ružojčićem i Bojkom Gatarićem.

Teren je otvorila predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović krajem 2018. godine.

Teren je dužine 100 i širine 64 metra, a pored se nalazi i tribina sa 100 sjedećih mjesta, kao i osam stubova sa 16 rasvjetnih tijela.

Derventa Cafe

 

 

 

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here