Vijesti Društvo Ovako je nastajao teren sa vještačkom podlogom u Derventi – VIDEO

Ovako je nastajao teren sa vještačkom podlogom u Derventi – VIDEO

0

Opština Derventa objavila je video u obliku vremenske linije (timelapse) o izgradnji terena sa vještačkom podlogom u okviru kompleksa Gradskog stadiona u Derventi.

Kroz nepuna tri minuta trajanja videa predstavljeno je nekoliko faza izvođenja radova na ovom projektu koji je FK Tekstilac omogućio nesmetano treniranje tokom cijele godine, ali i održavanje nastave fizičkog vaspitanja i drugih sportskih dešavanja.

Teren je napravljen u okviru projekta kojeg je podržala Vlada RS sa 280.000 maraka, dok su ostatak do 450.000 finansirali lokalna zajednica, navijači i uprava FK Tekstilac predvođeni Savom Ružojčićem i Bojkom Gatarićem.

Teren je otvorila predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović krajem 2018. godine.

Teren je dužine 100 i širine 64 metra, a pored se nalazi i tribina sa 100 sjedećih mjesta, kao i osam stubova sa 16 rasvjetnih tijela.

Derventa Cafe

 

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here