Vijesti Društvo Ovi kandidati ispunjavaju uslove za imenovanje na pozicije načelnika odjeljenja Gradske uprave...

Ovi kandidati ispunjavaju uslove za imenovanje na pozicije načelnika odjeljenja Gradske uprave Derventa

1

Konkursna komisija za sprovođenje imenovanja načelnika odjeljenja Gradske uprave Derventa, koju čine Olivera Ćebeđzija, Nada Đurić, Ljiljana Mujačić, Katarina Đekić i Jovanka Popović, sačinila je spisak kandidata za načelničke funkcije koji ispunjavaju konkursne uslove.

Komisija će sa kandidatima obaviti ulazni intervju nakon čega će predložena imena koja, da bi stupila na dužnost, moraju dobiti podršku većine odbornika u Skupštini grada Dervente.

Slaven Pašalić ispunjava uslove za načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti i Odjeljenja za inspekcijske poslove, a Jefimija Šerbić za načelnika Odjeljenja za stambeno – komunalne poslove i Odjeljenja za prostorno uređenje. Mile Strinić jedini je kandidat za rukovođenje Odjeljenjem za finansije, dok je Mile Tadić kandidat za čelnog čovjeka Odjeljenja za inspekcijske poslove, za koje je konkurisao i Srđan Ružičić.

Osim Ružičića, pomenuti su u prethodnom mandatu obavljali funkciju načelnika odjeljenja, kao i Ljubica Bećarević, kandidat za rukovođenje Odjeljenjem za prostorno uređenje. U ovu grupu spada i nekadašnji načelnik Dragan Pajić, inače kandidat za imenovanje za načelnika Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti i Odjeljenja za stambeno – komunalne poslove.

Među novim imenima nalaze se Darko Lukić, takmac za mjesto načelnika u odjeljenjima za stambeno – komunalne poslove i prostorno uređenje, kao i Davor Todorić, Damir Kljajić i Dragoljub Kukić, kandidati za načelnike Odjeljenja za opštu upravu. Maja Railić cilja mjesto načelnika Odjeljenja za stambeno – komunalne poslove, a Branimir Đekić mjesta načelnika u resorima stambeno – komunalnih poslova iili privrede i društvenih djelatnosti.

Snježana Đekić ispunjava uslove za rukovođenje četirima odjeljenja i to prostornog uređenja, stambeno – komunalnih poslova, privrede i društvenih djelatnosti i inspekcijskih poslova.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Mile Tadić,Snježana Đekić,Maja Railić su u kriminalnoj grupi za pljačkanje budžeta Dervente.Lažna vještačenja pijanih geometara iz Rugipa koji vještače svoj posao koji rade po službenoj dužnosti,što debelo naplaćuju.A urade samo izvještaj koji treba platiti u visini takse.Osdilili se i obezobrazili u pljački budžeta.Mile tadić gangster koji je organizovao policiju kao bandu i pljačkaju policajci ne žale Dervenčane.Maja Railić šumarka pa krade.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here