Vijesti Kultura i obrazovanje Ovo je Preliminarna rang-lista studenata i nadarenih učenika srednjih škola

Ovo je Preliminarna rang-lista studenata i nadarenih učenika srednjih škola

0

Objavljena je preliminarna rang-lista studenata i nadarenih učenika srednjh škola za školsku 2018/19. godinu.

Lista dakle nije konačna i podnosioci prijava za stipendiju imaju pravo prigovora na rang listu Načelniku opštine u roku od 8 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli opštine Derventa.

Ako ne bude žalbi, lista će biti konačna u ovom obliku.

Inače, od 114 prijavljenih, 59 su učenici i oni ispunjavaju uslove konkursa, ali će stipendiju moći da dobije 10 nadarenih učenika iz obje srednje škole koji su tokom školovanja postigli odličan uspjeh i dobre rezultate na takmičenjima. Stipendije će učenicima biti isplaćivane u iznosu 70 maraka mjesečno.

Od 55 studenata koji su konkurisali, njih 49 ispunjava uslove konkursa, 4 studenta sa prve godine studija i 45 studenata sa viših godina. Studenti, kojima budu odobrena stipendije će mjesečno dobijati 110 maraka.

Download (DOC, 28KB)

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here