Vijesti Društvo Ovo su policajci koji su spriječili pokušaj samoubistva

Ovo su policajci koji su spriječili pokušaj samoubistva

1

Policajci Milojko Popović i Borislav Knežević spriječili su jutros ženu inicijala N.G. da skoči sa Novog mosta u Derventi, piše Srpskainfo.

Sve se dogodilo danas oko 10.10 časova kada je građanin prijavio da se na pomenutom mostu nalazi ženska osoba koja želi skočiti u rijeku Ukrinu.

Policajci Popović i Knežević su u rekordnom vremenu došli do mosta i nakon razgovora sa nesrećnom ženom, uspjeli je ubijediti da ne počini samoubistvo.

Nakon prijave, postupili su policijski službenici koji su na navedenom mostu ugledali nepoznatu žensku osobu koja je zakoračila preko ograde mosta, a koju su tokom konverzacije uspjeli odgovoriti od njene namjere te joj pomogli da bezbjedno pređe na unutrašnju stranu mosta, saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Ženi je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Derventa.

Policajcima iz Dervente ovo nije prvi herojski podvig, jer su na gotovo identičan način i prošle godine spasli takođe jednu ženu koja je htjela da počini samoubistvo.

Srpskainfo

PODIJELI

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here