Vijesti Društvo Ozbiljnije shvatiti upozorenja: Vatrogasci danas gasili više požara na otvorenom – FOTO

Ozbiljnije shvatiti upozorenja: Vatrogasci danas gasili više požara na otvorenom – FOTO

0

Vatrogasci spasioci danas su djelovali u Polju, Pojezni, Rapćanima, Lužanima i drugim mjestima u kojima su izbili požari na otvorenom koji su ugrozili i domaćinstva.

Vatrogasno spasilačka jedinica grada Dervente ponovo apeluje na sugrađane da ozbiljno shvate upozorenje koje se tiče paljenje nekontrolisane vatre na otvorenom prostoru.

Iako smo više puta upozoravali na opasnosti koje može izazvati nekontrolisano spaljivanje biljnog otpada i niskog rastinja kad su stvoreni svi uslovi za brzo širenje požara, danas su nesavjesni pojedinci paleći nekontrolisanu vatru ugrozili pojedina domaćinstva na području grada Dervente, ne vodeći računa da su ljudski i materijalni resursi vatrogasno spasilačke jedinice ograničeni, te nemamo mogućnost brzog reagovanja istovremeno na više lokacija u istom vremenskom intervalu, navode iz TVSJ Derventa.

 

 

 

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here