Vijesti Magazin Parodija “Konkurs za posao” će vas sigurno nasmijati – VIDEO

Parodija “Konkurs za posao” će vas sigurno nasmijati – VIDEO

0

Nakon filma “21. vijek”, ekipa “LV studija” u sastavu Aleksandar Živković, Vukašin Živković i Dražen Kovačević, snimila je još jedan poučan video, ovoga puta – parodiju.

U filmu “Konkurs za posao” farma “Miki” zapošljava štalskog radnika-muzičara, jer je naučno dokazano, da krave uz klasičnu muziku daju više mlijeka.

– Inače, težnja mnogih je da odu u inostranstvo, iako tamo radimo najgore moguće poslove, pa sam u ovom filmu malo zamijenio uloge, da smo mi ti najjači i da mi zaposljavamo strance. Susrećemo se i sa direktorom nacionalistom, i na kraju, famoznim telefonskim pozivom koji “rješava sve”, kaže scenarista Aleksandar Živković, dodajući da niko od ekipe nije nacionalista i da se radi samo o parodiji.

Film je ostavio pozitivan utisak na publiku i već je pregledan više od 11.000 puta na Jutjubu. Medijski sponzor je portal Derventa Cafe.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here