Vijesti Društvo Pašalić: Počela isplata subvencija za prevoz učenika

Pašalić: Počela isplata subvencija za prevoz učenika

0

Na 5. sjednici Skupštine grada vršilac dužnosti Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti gradske uprave Derventa Slaven Pašalić izjavio je da je počela isplata subvencija za prevoz učenika.

U martu smo usvojili budžet, nakon toga je napravljen pravilnik, a potom se krenulo u provođenje odluke o subvenciji troškova prevoza učenika. Međutim, u praksi smo se susreli sa problemima jer neki od 500 đaka nisu dostavili žiro-račune, neki nisu dostavili imena roditelja, neki nisu dostavili dokaz da su kupili kartu. Ipak, počeli smo isplate onima koji su dostavili potpunu dokumentaciju, istakao je Pašalić, dodajući da se moraju poštovati zakonski propisi.

On je izrazio uvjerenje da će taj posao u narednim mjesecima biti puno jednostavniji jer će se svi uključeni naviknuti da dostavljaju neophodne dokumente.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here