Vijesti Hronika Pedofil iz Dervente osuđen na 8 godina zatvora

Pedofil iz Dervente osuđen na 8 godina zatvora

0

Stanko Trkulja je osuđen jer je u više navrata izvršio polne radnje sa djetetom…

Stanko Trkulja (26), državljanin Hrvatske s boravištem u Lužanima kod Dervente u RS-u, osuđen je na osam godina zatvora zbog krivičnog djela polnog nasilja nad djetetom.

Vijeće Okružnog suda u Doboju, kojim je predsjedavala sudija Hatidža Hodžić, donijelo je presudu u slučaju Trkulja 12.juna.

Trkulja je osuđen jer je u više navrata izvršio polne radnje sa djetetom, a postoji velika nesrazmjera u zrelosti i uzrastu između učinioca i žrtve, stoji u presudi.

Stanko Trkulja uhapšen je sredinom februara ove godine na području Dervente, jer je u junu i julu 2007. godine izvršio krivično djelo polnog nasilja nad dvije maloljetne osobe sa područja tog grada.

Žrtve polnog nasilja su sestra i brat koji su u vrijeme izvršenja krivičnog djela imali 10, odnosno 11 godina.

Izvor: Dnevni avaz

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here