Vijesti Privreda Peti sajam privrede i turizma u Derventi

Peti sajam privrede i turizma u Derventi

0

Peti sajam privrede i turizma u Derventi, u okviru 159. Derventskog vašara, održaće od 25. do 27. avgusta, na oko 3200 metara kvadratnih izložbenog sajamskog prostora Sportske dvorane u Derventi, potvrdio je Miroslav Simić, direktor Sportske dvorane, koja je organizator sajama.

Peti sajam privrede i turizma u Derventi

Ove godine posjetiovci sajma će imati priliku da pogledaju izložbene prostore više od 100 izlagača koji dolaze iz BiH, Hrvatske, Srbije, Njemačke, Slovenije i Norveške. Otvaranje sajma uveličaće padobranci, pripremili smo bika na ražnju i točeno pivo, a održaće se i nekoliko predavanja za poljoprivredne proizvođače. Ono što posjetiovce bude zanimalo imaće priliku da kupe i to po sajamskom popustu. Vjerujem da će imati priliku da se zabave i da pogledaju nove proizvode i ponudu naših izlagača- kaže Simić.

Generalni pokrovitelj sajma je Ministarstvo trgovine i turizma Vlade RS,načelnik opštine Derventa, a suorganizator je Turistička organizacija opštine Derventa.

N.S. – Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here