Vijesti Sport Petnaest aikidovaca steklo viša učenička zvanja

Petnaest aikidovaca steklo viša učenička zvanja

0

Klub aikido samoodbrana „Lavovi“ Derventa postao je bogatiji 15 učeničkih zvanja – 2 žuta, 6 crvenih, 4 zelena i 3 plava pojasa.

Komisija u sastavu Miroljub Jovičić (crni pojas – 7. dan) i trener Slobodan Lukić (crni pojas 4. dan) posebno je pohvalila Sergeja Pijetlovića, Andreja i Adriana Kerkeza, Nikolinu Simić, Bogdanu Ćorić i Luku Bjelčevića na dobro prikazanim tehnikama samoodbrane.

Dobro usavršene i prikazane tehnike samoodbrane za određeni pojas oduševile su osnivača ove vještine gospodina Jovičića, koji se zahvalio na dobroj organizaciji i pripremi za polaganje. Podsjećamo sve zainteresovane da upis traje tokom čitave godine, naglašavaju iz ovog kolektiva.

Viša zvanja stekli su Kristijan Panzalović, Adrijana Panzalović, Nikola Ćorić, David Vidić, Vladan Đukić, Marko Bjelčević, Zoran Nedić, Željka Garić i Petar Nedić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here