Vijesti Društvo Pijetlović izabran u Upravni odbor Vatrogasnog saveza Srpske

Pijetlović izabran u Upravni odbor Vatrogasnog saveza Srpske

1

Na Redovnoj i izbornoj sjednici Skupštine Vatrogasnog saveza Republike Srpske birano je novo rukovodstvo, a jedan od izabranih članova Upravnog odbora ovog udruženja je i starješina TVJ Derventa Slaven Pijetlović.

Skupština je jednoglasno usvojila Izvještaj o radu Vatrogasnog saveza Republike Srpske kao i Plan i program rada za 2021. godinu.

Novi predsjednik Skupštine Vatrogasnog saveza Srpske je Goran Stojaković iz Gradiške, a Upravni odbor čine Slaven Pijetlović iz Dervente, Miroslav Malinić iz Banjaluke, Vukadin Njeguš iz Istočnog Sarajeva, Mile Spasojević iz Bjeljine i Radomir Radmilović iz Bileće. Svaki od njih je i koordinator za svoju regiju.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here