Vijesti Najave i obavještenja Planinarska sekcija “Abonos” upisuje nove članove

Planinarska sekcija “Abonos” upisuje nove članove

0

abonos

Planinarsko-ekološka sekcija „Abonos“ obaviještava sadašnje i buduće članove da će u srijedu (25. januara) u prostorijama OC „ Derbent“ (pored Vatrogasnog doma, Nikole Tesle bb ) od 18:00 časova održati sastanak sekcije na kojem će se govoriti o dosadašnjem radu i planu aktivnosti za 2017. godinu, odnosno na kome će se zainteresovani moći da se učlane u sekciju.

– Članarine za 2017. godinu iznosiće 25 maraka, a sa ovjerenom planinarskom knjižicom i markicom, postaje se i član Planinarskog saveza Republike Srpske. Takođe, ostvaruju se određene pogodnosti i popusti prilikom izleta, kao i kupovine u trgovinama sportske opreme poput InterSporta, Juvente i Alpine, poručuju iz “Abonosa”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here