Vijesti Politika Planinčević: Dodik želi da “udavi” sve što nije SNSD

Planinčević: Dodik želi da “udavi” sve što nije SNSD

1

Potpredsjednik SDS-a Nade Planinčević istakao je za Srpskacafe da sve političke stranke u Republici Srpskoj imaju samo dva izbora – ili da se suprotstave “autokratskom režimu Milorada Dodika” ili da se podvuku pod njegove skute.

Milorad Dodik nakon izbora smjenjuje direktore na osnovu toga kako su glasali, a ne zbog toga kako su radili. To je skandalozno i nečuveno, to je nedopustivo! Dodiku nikada nije padalo na pamet da preispita njihov rad, ali se zato, manirom diktatora, obračunava sa njihovim glasačkim pravom, istakao je Planinčević.

Predsjednik SNSD-a, dodao je Planinčević, na taj način želi da oslabi koalicione partnere i da ih podredi svojoj političkoj volji. Ukoliko stranke pristanu na takvu igru, istovremeno pristaju i na nezapamćeni oblik tiranije u Srpskoj.

Dodik želi samo jedno, a to je da ništa osim njega i SNSD-a ne postoji i učiniće sve da to ostvari. Stranke koje mu se bez pitanja predaju ili prodaju moraju računati s time da će već sutra biti udavljene i da neće postojati. Osim, možda, na papiru, poručio je Planinčević.

Srpska Cafe

1 komentar

  1. Gospodine Planinčeviću, sve to je istina ali je isto tako činjenica je da vi lično nemate potencial za nešto bolju politiku.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here