Vijesti Magazin Planira da se posveti pevanju: Šogorović među najuspješnijim učesnicima “Parova” – FOTO

Planira da se posveti pevanju: Šogorović među najuspješnijim učesnicima “Parova” – FOTO

0

Kako su i sami voditelji finala potvrdili, Dario Šogorović je najveće iznenađenje ove sezone “rijaliti” programa “Parovi”.

Dervenćanin je ušao u TOP 10 ove sezone isprativši čak 13 ukućana koji su u vili boravili i duplo duže od njega.
Šogorović je za kratko vreme stekao simpatije gledalaca, iako je ukućanima zadavao glavobolje, zbog čega je čak i nekoliko puta bio žrtva fizičkih nasrtaja.

Njega su pri izlasku dočekali majka i otac, kao i njegova djevojka, ali i gromoglasan aplauz svih prisutnih u famoznom studiju 3.

On je pri izlasku izjavio da planira da se posveti muzičkoj karijeri i porodici, ali se ne može sa sigurnošću reći da ga nećemo gledati u nekim od rijalitija na našim prostorima jer se za njega slobodno može reći da nosi kameru za sobom.

Dnevni magazin

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here