Vijesti Sport Plavšić nastupio na zanimljivom Ramskom akvatlonu

Plavšić nastupio na zanimljivom Ramskom akvatlonu

0

Jedan od najaktivnijih Dervenćana i ljubitelja zdravog života Aleksandar Plavšić nedavno je učestvovao na dvije pomalo neobične trke.

U zanimljivom Ramskom akvatlonu – kombinaciji plivanja i trčanja – održanom na istoimenom jezeru, Dervenćanin je osvojio vrlo dobro 13. mjesto u muškoj konkurenciji u kojoj je učestvovalo četrdesetak avanturista.

Nakon 500 metara plivanja, takmičare je očekivao izlazak iz vode, patike na noge i 5 km trčanja, a za savladavanje te prilično naporne dionice bilo mi je potrebno 43 minuta. Prije toga učestvovao sam na banjalučkoj RMC desetkilometarskoj klizavoj trci po jakoj kiši, vodi, blatu, po noći, ali prezadovoljan desetim mjestom u konkurenciji više od 250 prijavljenih učesnika, kaže Plavšić.

RMC Banjaluka

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here