Vijesti Kultura i obrazovanje Plesači uspješni u Beogradu – FOTO

Plesači uspješni u Beogradu – FOTO

0

Prošle nedjelje u beogradskom Centru za kulturu i sport „Šumice“ održano je takmičenje u latino-američkim i standardnim plesovima na kojem su nastupili i plesači iz Dervente, u okviru Plesnog kluba „Ritam“.

plesaci uspjesni u beogradu 1

Pod vodstvom instruktora Svete Savanovića, za samo godinu dana, ostvareni su sjajni rezultati koji su potvrđeni i na Međunarodnom otvorenom festivalu plesa. Prva mjesta su osvojila četiri plesna para i to Mihaela Pjeranović i Anđela Teofilović, Gorana Prijević i Indiana Kosijer, Jovana Kuzmanović i Nikolina Nedinić, te Srđan Jeftić i Ivana Simić, koji su po treći put bili najuspješniji na nekom od plesnih takmičenja.

Ognjen Kuzmanović i Sara Živković, Jelena Kuzmanović i Adriana Cvijanović, te Tijana Pivaš i Ivana Stanić su osvojili druga mjesta, dok su trećeplasirani bili parovi Ksenija Pijetlović i Milica Gajić, te Teodora Kljajić i Tina Oro.

Zahvaljujući početnim uspjesima najavljuje se i skoro pokretanje plesnog kluba u Derventi.

B. N. – Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here