Vijesti Kultura i obrazovanje Plesači uspješni u Beogradu – FOTO

Plesači uspješni u Beogradu – FOTO

0

Prošle nedjelje u beogradskom Centru za kulturu i sport „Šumice“ održano je takmičenje u latino-američkim i standardnim plesovima na kojem su nastupili i plesači iz Dervente, u okviru Plesnog kluba „Ritam“.

plesaci uspjesni u beogradu 1

Pod vodstvom instruktora Svete Savanovića, za samo godinu dana, ostvareni su sjajni rezultati koji su potvrđeni i na Međunarodnom otvorenom festivalu plesa. Prva mjesta su osvojila četiri plesna para i to Mihaela Pjeranović i Anđela Teofilović, Gorana Prijević i Indiana Kosijer, Jovana Kuzmanović i Nikolina Nedinić, te Srđan Jeftić i Ivana Simić, koji su po treći put bili najuspješniji na nekom od plesnih takmičenja.

Ognjen Kuzmanović i Sara Živković, Jelena Kuzmanović i Adriana Cvijanović, te Tijana Pivaš i Ivana Stanić su osvojili druga mjesta, dok su trećeplasirani bili parovi Ksenija Pijetlović i Milica Gajić, te Teodora Kljajić i Tina Oro.

Zahvaljujući početnim uspjesima najavljuje se i skoro pokretanje plesnog kluba u Derventi.

B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here