Vijesti Magazin Po prvi put u Derventi održana je „NOĆ kupovine” u marketu Đurić...

Po prvi put u Derventi održana je „NOĆ kupovine” u marketu Đurić MBB – FOTO & VIDEO

0

U petak 02.06.2017 g. Đurić  MBB u saradnji  sa poslovnim  partnerima organizovao  je Noć kupovine u nasem  gradu.

Đurić  MBB pobrinuo  se da Noć kupovine u  nasem  gradu  bude  jedna  nova  priča  uz savršenu uslugu i  najpovoljnije   cijene. Kupci su imali priliku da uz gratis  roštilj  i piće uzivaju u širokoj gastro ponudi  restorana  „Ilić“.

Učešće su uzele i mnogobrojne  domaće  kompanije koje  se bave proizvodnjom prehrambene i neprehrambene robe  koje  su kroz razne promocije i  degustacije  prezentovali kvalitet svoih proizvoda.

U radionici u sklopu  marketa najmlađi su imali priliku zabaviti se sa svojim omiljenim crtanim likovima, u čaroliji koja  im je priređena uživali su u takmičenjima, degustaciji  raznih  poslastica  kao  i nagradama  koje  su osvajali.

Đurić  MBB  organizovao  je Noć za  pamćenje, opravdao je ukazano povjerenje svojih  kupaca i dobio potvrdu  da su  poželjno  mjesto  za kvalitetnu  kupovinu.

A pored svih promocija kao i nagradnih igri, oni koji su imali najviše sreće imali su priliku da u nagradnoj igri osvoje vrijedne nagrade. Dvije mašine za veš su osvojili Snježana Čobanović i Sandra Ilić, dok su ostale vrijedne nagrade osvojili: Zora Terzić, Marko Radovanović, Milica Šarčević, Dušanka Radovanović, Slađana Đeorđić, Željka Selimović, Amela Omeragić, Nada Kitonić, Miroljub Siminčić, Branislav Knežević, Tatjana Radišković, Marijana Jeftić, Božica Plavšić, Dejan Plisnić i Daliborko Brico.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u video prilogu marketinške agencije WeBix:

Vaš market Đurić MBB Derventa

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here