Vijesti Sport Počela izgradnja modernih svlačionica na Gradskom stadionu – FOTO

Počela izgradnja modernih svlačionica na Gradskom stadionu – FOTO

2

Na Gradskom stadionu u Derventi danas su započeli radovi na izgradnji novih svlačionica koje će se nalaziti ispod tribina.

Ukupna površina dogradnje je oko 400 kvadrata i sastojaće se od prizemlja i sprata, a projekat uključuje i rekonstrukciju prostora od oko 250 kvadrata pod postojecim tribinama.

Pored svlačionica za ekipe i sudije, te sanitarne čvorova, nove prostorije zadovoljavaće sve potrebne standarde koje predviđaju propisi Fudbalskog saveza Republike Srpske, pa će se tu naći prostorije za posebne namjene, doping kontrolu, medije i slično.

Ova faza projekta, vrijednog 112.000 maraka, biće finansiran sredstvima u iznosu od 100.000 KM koje je povodom stogodišnjice kluba osigurao član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, dok je ostatak obezbijedila opština Derventa, koja je i najveći sponzor kluba.

Izvođač radova je “EHTA-R”.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Veca radost da su jadnom narodu koji su ostali bez posla, zbog ove situacije u kakvoj se nalazimo, alalili rezije i na taj nacin ucinili dobro djelo. Kome je do svlacionica, a firme su na granici zatvaranja, plate padaju na minimalac…LP

  2. Па “љути” потпиши се кад коментаришеш, чему надимак. Нормално би било и навести конкретне фирме, пуним називом. На жалост се у нас много тога своди на чаршијске трачеве. Ако желимо мијењати систем, морамо кренути редом.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here