Vijesti Sport Počela “Just watch” liga: Najmlađi fudbaleri “Tekstilac Korta” ugostili vršnjake “Ljubića” –...

Počela “Just watch” liga: Najmlađi fudbaleri “Tekstilac Korta” ugostili vršnjake “Ljubića” – FOTO

0

viber-image5

Jedan od najznačajnijih ciljeva Omladinskog pogona FK Tekstilac Kort jeste i da omladinkse selekcije, a naročito one netakmičarske, steknu što više iskustva kroz susrete sa vršnjacima. Upravo ovog vikenda počelo je takmičenje “Just watch liga prijateljstva” za dječake rođene 2004, 2005, 2006, 2007. i 2008. godine, dok će susreti 2009. i mlađih godišta biti revijalnog karaktera.

U ovoj ligi, pored mladih fudbalera Tekstilac Korta, takmičiće se  ekipe “Prijatelji” iz Broda, “Sportinga” iz Teslića, “Ljubića” iz Prnjavora, te dobojskog “Željezničara” i “Sloge”. Prve četiri ekipe idu na završni turnir, a pobjednici završnih turnira takmičenje nastavljaju kroz razigravanje sa pobjednicima banjalučke i bijeljinske regije.

Naziv “JUST WATCH” liga duguje sponzoru Časovničarskoj radnji “Smiljanić” iz Doboja, koja je osigurala medalje i pehare malim šampionima, dok će proizvođač opreme GBT poklaniti pobjednicima svake generacije sportske majice u boji kluba. Medijski sponzor lige biće ELTA-KABEL, a svoj doprinos promociji lige daće i portal Derventa Cafe (www.derventacafe.com).

Danas su prvo kolo u Sportsko-kulturnom centru Dervena odigrale i mlađe selekcije “Tekstilac Korta” protiv ekipe “Ljubića” iz Prnjavora.

Rezultati po godištima Tekstilac Kort – Ljubić Prnjavor:
Godiste 2004: 0:1
Godište 2005: 0:2
Godiste 2006: 2:1
Godište 2007: 0:0
Godiste 2008: 4:1

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here