Vijesti Društvo Počela podjela 250 paketa za socijalno ugrožene

Počela podjela 250 paketa za socijalno ugrožene

0
Market Đurić donirao 100 paketa

U Derventi je danas započeta podijela 250 paketa sa osnovnim prehrambeno-higijenskim namirnicama za socijalno ugrožena lica.

Preko Centra za socijalni rad Derventa podijeliće se 130 paketa koje je obezbijedila Vlada Republike Srpske, dok je stotinu paketa donirao market “Đurić”, a 20 Crvenog krsta.

Centar za socijalni rad danas je započeo podjelu paketa za najugroženije stanovnike naše opštine, odnosno za primaoce stalne novčane pomoći, njih 127. Preostali dio paketa dobiće takođe lica koja su materijalno neobezbijeđena, ali nisu korisnici stalne novčane pomoći, istakla je direktorica Centra Maja Popović.

Kompanija “Đurić” odvojila je 30.000 KM za nabavku 1.150 paketa, od kojih je 100 namijenjeno najugroženijim Dervenćanima.

Paketi sadrže osnovne životne namjernice i nadamo se da će ovi paketi završiti na pravom mjestu. Zahvaljujemo se opštini Derventa, kao i našim kupcima, koji poštuju sve epidemiološke mjere, kaže Bojana Martić, rukovodilac poslovnice u Derventi, koja u našem gradu posluje već 7 godina.

Radislav Kujundžić, sekretar OO Crveni krst Derventa, zahvalio se kompaniji “Đurić”, inače redovnim donatorima, dodajući da će volonteri CK zajedno sa Centrom za socijalni rad što prije distribuisati pakete.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here