Vijesti Privreda Počele prijave za 13. Sajam privrede i turizma u Derventi

Počele prijave za 13. Sajam privrede i turizma u Derventi

0

U organizaciji JU Sportsko-kulturnog centra i Turističke organizacije Derventa od 22. do 24. avgusta održaće se Sajam privrede i turizma, i to 13. po redu.

I ove godine manifestacija se održava u okviru nadaleko poznatog Derventskog vašara, koji doživljava svoje 167. izdanje.

Derventski sajam ove godine, na više od 3.200 kvadrata otvorenog i zatvorenog sajamskog prostora, organizujemo pod pokroviteljstvom Vlade  RS  –  Ministarstva  za  trgovinu  i turizam, Privredne komore RS  i  načelnika  opštine Derventa. Građani i privrednici Dervente 167. godinu za redom spremni su da dočekaju više od 30 hiljada gostiju i turista iz država širom svijeta, što Derventski vašar, sa njegovim brojnim i izvornim sadržajima, čini jednim od najpoznatijih i najposjećenijih događaja u BiH, stoji u pozivnom pismu organizatora.

Inače, zainteresovani izlagači se mogu prijaviti na broj telefona 053/334-090 ili adrese e- pošte: [email protected] i [email protected]

Prijava za učesnike:

Download (DOC, Unknown)

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here