Vijesti Sport Još sedam dana za prijave na ovogodišnji Derventa futsal turnir

Još sedam dana za prijave na ovogodišnji Derventa futsal turnir

0

Od 11. do 29. decembra Sportska dvora Derventa biće domaćin najvećeg sportskog događaja naše opštine – turnira u malom fudbalu.

Kao i do sada, ekipe će se takmičiti u pet kategorija, a igraće po FIFA futsal pravilima, kao i svih prethodnih 13 turnira.

Seniorima i veteranima biće potrebno maksimalna tri dolaska da bi osvojili turnir, a mlađe selekcije igraće sve susrete u jednom danu, osim finalnih, koja su na rasporedu završne večeri. Očekujemo odgovore sponzora turnira nakon čega ćemo objaviti zvanične plakate i najvažnije informacije vezane za ovogodišnji turnir, kaže Dejan Plisnić, u ime organizatora – Sportsko-kulturnog centra Derventa.

Dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt telefon +387 65/644-509 ili slanjem upita na mail: [email protected].

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here