Vijesti Kultura i obrazovanje Počelo obilježavanje Dana Srednjoškolskog centra “Mihajlo Pupin” – FOTO

Počelo obilježavanje Dana Srednjoškolskog centra “Mihajlo Pupin” – FOTO

0

Učenici i rukovodstvo Javne ustanove Srednjoškolski centar “Mihajlo Pupin” danas su, na dan rođenja velikog srpskog naučnika po kojem ustanova nosi naziv, prigodnim programom i uz prisustvo brojnih uvaženih gostiju, započeli obilježavanje Dana škole.

Gimnazija u Derventi ima tradiciju dužu od jednog vijeka, istakao je direktor ove obrazovne ustanove Predrag Drinić.

Naša škola ima tri oblasti rada i to opštu gimnaziju, tekstilstvo i kožarstvo, te elektrotehniku, u okviru koje imamo smjerove tehničar računarstva, mehatroniku i informacione tehnologije. Odličnu saradnju imamo sa privredom, tačnije sa preduzećima “Digital Elektronik” i “Sanino”, sa kojim smo zajedno izradili plan i program rada, tako da smo postali mentori drugima u oblasti obućarstva, rekao je Drinić ovom prilikom, dodajući da će i škola nastojati pratiti dobre trendove koje postavlja lokalna zajednica.

Nakon današnje priredbe, na kojoj su prikazana dostignuća učenika iz oblasti aktiva srpskog, engleskog i njemačkog jezika, obilježavanje Dana škole nastaviće se tokom čitave sedmice različitim radionicama, posjetama učenika osnovnih škola i sportskim aktivnostima.

SŠC “Mihajlo Pupin” trenutno broji 455 učenika.

B. Nikolić – Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here