Vijesti Društvo Počelo uklanjanje osušenih staba na Pravoslavnom groblju

Počelo uklanjanje osušenih staba na Pravoslavnom groblju

0

Po rješenju Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i u skladu sa stručnim mišljenjem sačinjenim od strane Komisije za uređivanje i održavanje zelenih površina juče je u Srpskom pravoslavnom groblju u Potočanima izvršeno je uklanjanje suvog stabla jablana.

Navedeno stablo predstavljalo je opasnost po nadgrobne spomenike koji su se nalazili u njegovoj neposrednoj blizini, saopšteno je iz “Komunalca”.

U narednom periodu, kada se steknu uslovi za to, predstoji uklanjanje još četiri stabla jablana i jednog stabla hrasta. Iz tog razloga obavještavamo sve posjetioce koji namjeravaju da posjete navedeno groblje u prijepodnevnim časovima radnim danima da budu oprezni, pošto će na navedenoj lokaciji biti izvođeni planirani radovi. Poslove na uklanjanju stabala je izvela renomirana firma „ARBORIST“ iz Banjaluke, koja ima dugogodišnje iskustvo u ovim poslovima, navodi se u saopštenju.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here