Vijesti Najave i obavještenja Počinje peta biciklijada “Biciklom manastirima ukrinske doline”

Počinje peta biciklijada “Biciklom manastirima ukrinske doline”

0

Tradicionalna rekreativna biciklijada „Biciklom manastirima ukrinske doline“, koja se ove godine održava po peti put, održaće se od 24. do 26. juna.

thumbnail_Biciklijada (2) (Large)
Prvog dana biciklijade učesnici će krenuti iz Dervente, preko Ritešića i Podnovlja, do manastira Dubokovac u Brodu. Odatle će, nakon prespavane noći, krenuti ka manastiru Osovici u Srpcu, gdje ih očekuje smještaj u kampu. Trećeg dana biciklisti će voziti od manastira Osovica do crkve brvnare u Palačkovcima, preko manastira u Donjem Detlaku do manastira u Donjoj Bišnji, gdje se biciklističko putovanje i završava.

– Cilj biciklijade je razvoj rekreativnih i sportskih navika kod mladih i upoznavanje sa kulturno-istorijskim spomenicima uz rijeku Ukrinu. Ove godine broj učesnika nije ograničen, a pored Turističke organizacije opštine Derventa, suorganizatori su turističke organizacije iz Broda, Srpca i Doboja. Značajan doprinos biciklijadi daće i sponzori i logistička podrška – Opština Derventa, „Komunalac“, Dom zdravlja Derventa i drugi, kaže Damir Kljajić, direktor derventske Turističke organizacije.

Sve informacije zainteresovani mogu dobiti u prostorijama „Turističke organizacije opštine Derventa“, koje se nalaze u ulici Kralja Patra I bb ili na broj telefona 053 334 667.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here