Vijesti Najave i obavještenja Počinje prnjavorski “Streetball 2015”

Počinje prnjavorski “Streetball 2015”

0

XIX Streetball Prnjavor održaće se od 15. do 24. jula 2015. godine na Trgu srpskih boraca. Kao i prethodnih godina takmičenje će se održati u kategorijama: pioniri, kadeti, juniori, veterani i seniori.

image001

Publici će se predstaviti i najmlađi prnjavorčani u vankonkurencijskim kategorijema “mini basket” i “djevojčice” a takođe po prvi put priliku da igraju basket imaće i naši članovu sa kojima se radi u više sekcija širom naše opštine.

Nagradni fond turnira je 4000,00 KM što prnjavorski “streetball” svrstava među turnire sa najvećim nagradnim fondom u regiji. Generalni pokrovitelj ovogodišenjeg uličnog basketa biće prnjavorska firma “Topling” DOO.

Prijave za turnir vršiće se u kafe baru “Gordon” do 13. jula. Sve informacije u vezi turnira možete dobiti putem oficijalne FB stranice kluba http://www.facebook.com/mladost76 ili putem telefona +387 65 813 847.

Organizatori “Streetball-a 2015”

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here