Vijesti Sport Počinje “rođendansko” izdanje turnira “Kort futsal turnir 3×3”

Počinje “rođendansko” izdanje turnira “Kort futsal turnir 3×3”

0

Od 1. do 8. avgusta na terenu kod Tržnog centra “Kort” očekuje nas drugo izdanje “Kort futsal turnir 3×3”, takmičenja koje je prošle godine privuko više od 40 ekipa u pet starosnih uzrasta.

Radi se o vrsti malog fudbala u kojoj ekipe nastupaju sa samo tri igrača što doprinosi dimamičnosti igre, većoj fizičkoj zahtjevnosti i samim tim većoj atraktivnosti za posjetioce.

I ove godine timovi će se takmičiti u seniorskoj, veteranskoj (37+), pionirskoj (2004+), i pretpionirskoj (2006+) konkurenciji, dok će na teren i “pjetlići” (2008+).

Pobjednici turnira po kategorijama boriće se za nagradni fond od 2.200 maraka. Ekipe će na teren tokom pomenutih sedam dana u periodu od 18 do 22 časa. Treba napomenuti da se radi o rođendanskom turniru i da će finalnog dana biti upriličena završna manifestacija i tako ćemo dočekati rođendan našeg “Hiper Korta”, poručili su organizatori.

Prijave ekipa traju do 31. jula u 15 časova, kada je na rasporedu i izvlačenje grupa u “Hiper Kortu” Derventa.

Ekipe se mogu prijaviti pozivom na brojeve: 065 403 550 i 066 633 725.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here