Vijesti Najave i obavještenja Počinje škola plivanja, opština i dalje sufinansira troškove

Počinje škola plivanja, opština i dalje sufinansira troškove

0

Škola sporta “Arena” već nekoliko godina organizuje školu plivanja na bazenima “Olimp”, a kao i do sada opština Derventa će sufinansirati ovaj projekat.

To znači da će roditelji izdvojiti manje sredstava za obuku svojih mališana.

Školom plivanja su obuhvaćeni neplivači i oni koji žele da unaprijede svoje tehnike plivanja, u uzrastu od 5 do 16 godina. Cijena koštanja časa plivanja je 80 KM ali će opština sufinansirati troškove u ukupnom iznosu od 4.000 KM, tako da će roditelji za prvo dijete plaćati 45 KM, za drugo dijete 35 KM, a treće dijete će dobiti besplatno pohađanje škole. To znači da će roditelji za iznos od 80 KM moći da pošalju troje djece na obuku, saopšteno je iz opštinske uprave Derventa.

Obuka će se vršiti po grupama i trajaće po 15 časova. U jednoj grupi će se nalaziti deset polaznika i sa njima će raditi jedan trener što daje mogućnost kvalitetne obuke, a djeci savladavanje tehniku plivanja.

Iz “Arene” pozivaju roditelje da prijave svoju djecu ističući značaj plivanja za zdravlje djece kao i za kulturu življenja.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here