Politika Opšti izbori 2018 “Pod zastavom Srpske”: Stotinu Dervenćana učestvovalo na otvaranju izborne kampanje SNSD-a –...

“Pod zastavom Srpske”: Stotinu Dervenćana učestvovalo na otvaranju izborne kampanje SNSD-a – FOTO

3

Više hiljada članova i simpatizera Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) iz svih krajeva Republike Srpske okupilo se na banjalučkom Kastelu na konvenciji ove stranke kojom je ozvaničen početak izborne kampanje pred Opšte izbore 2018.

Lider stranke i kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je novinarima da je ovo veoma posebna konvencija za stranku na kojoj se nisu okupili samo aktivisti SNSD, već i tim koji se borio za Republiku Srpsku i boriće se za njen uspjeh.

Željka će biti predsjednik, a ja srpski član Predsjedništva BiH. Vjerujem da smo partija koja je već dobila izbore i sada samo trebamo da obiđemo širom Republiku Srpsku i potvrdimo našu pobjedu, rekao je Dodik.

Dodao je i da je ponosan na sve što je do sada urađeno i da je ubjeđen da je narod to prepoznao.

Kandidat za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović takođe je poručila da je ubjeđena u pobjedu SNSD-a.

Od naše pobjede zavisi snaga Republike. Ići ćemo brzo u formiranje vlasti da sprovedemo sve mjere sa socijalnim partnerima, poručila je Cvijanovićeva.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da SNSD treba ubjedljiva većina u Narodnoj skupštini Republike Srbije da se ne gubi vrijeme na sitne prozivke igre jer su pred njima veliki poslovi.

Gosti konvencije bili su proslavljeni glumac Lazar Ristovski i bivši košarkaški reprezentativac Srbije i šampion svijeta Milan Gurović.

Među okupljenim pristalicama nalazilo se i stotinu članova OO SNSD Derventa, pristiglih organizovanim prevozom ili u privatnoj režiji, dajući tako podršku kandidatima ove stranke iz svoje lokalne sredine Igoru Žuniću, Vesni Jungić, Radovanu Pazureviću i Maji Pjeranović.

Iz ove stranke podsjećaju da će se velika tribina na kojoj će učestvovati kandidati Milorad Dodik i Željka Cvijanović održati u Derventi u ponedjeljak, 10. septembra, u Sportskoj dvorani.

Derventa Cafe – Izborna kampanja 2018

3 KOMENTARI

  1. “Stotinu Dervenćana učestvovalo na otvaranju izborne kampanje SNSD-a”

    Kako se ono kaže u našem narodu: “čega se pametan stidi, time se budala ponosi”.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here