Vijesti Društvo Podjela božićnih paketa u derventskim parohijama

Podjela božićnih paketa u derventskim parohijama

0

U vjerskom dobrotvornom starateljstvu Crkvene opštine Derventa u nedjeljama koje su neposredno prethodile Božiću vršene su užurbane pripreme kako bi se za praznik Roždestva Hristovog obradovali oni koji nisu u mogućnosti da praznik dočekaju i proslave onako kako bi i željeli.

Podjela bozicnih paketa u derventskim parohijama 1

Priprema humanitarnih paketa za djecu i praznične trpeze za siromašne znaci su male pažnje, ali i znaci da, hitajući u susret Hristu, mislimo na našu malu braću i želimo da Svejtlost iz Vitlejemske pećine obasja i njihova srca.

Podjela bozicnih paketa u derventskim parohijama 2

Zahvaljujući ljudima dobre volje prikupljeno je 140 paketa koji su i podijeljeni onima kojima je i najpotrebnije. Crkvena opština Derventa se i ovim putem zahvaljuje svim parohijanima derventskih parohija koji su uzeli učešća u ovoj akciji.

jerej Ilija Jović – namjesnistvoderventsko.org

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here