Vijesti Društvo Podrška u borbi protiv epidemije: Vrtiću “Trol” donirana dva beskontaktna toplomjera

Podrška u borbi protiv epidemije: Vrtiću “Trol” donirana dva beskontaktna toplomjera

0

Privrednik Markus Štraser Štokl (Markus Strasser Stockl), vlasnik i generalni direktor firme “Mreža Network”, donirao je dva beskontaktna toplomjera za potrebe vrtića “Trol” u borbi protiv epidemije korona virusa.

Novonastala situacija sa “kovidom 19” nalaže posebnu brigu za naše najmlađe, poručio je austrijski privrednik, kojem se direktorica vrtića Gordana Simić zahvalila na korisnoj donaciji.

Najmlađima je zaista potrebna posebna briga i prevencija u borbi protiv novog virusa, a ovom donacijom olakđano je provođenje preventivnih aktivnosti, istakla je Simićka.

Načelnik opštine Milorad Simić istakao je da vrata njegovog kabineta ostaju otvorena za sve privrednike, te da je i ovo dokaz da u najtežim trenucima saradnja lokalne zajednice i privrednika ne prestaje.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here