Vijesti Najave i obavještenja Podržite akciju “Da Siniša opet hoda”

Podržite akciju “Da Siniša opet hoda”

0

U našu redakciju pristigla je molba za pomoć iz susjednih Stanara.

– Prije više od 3,5 godina Siniša  Šljivić imao je bezazlenu povredu skočnog zgloba desne noge. Zbog nepravilnog liječenja i nemarnosti određenih doktora njegovo stanje se pogoršalo i došlo je do tog da više ne može da se oslone na stopalo, trpi konstante bolove, natečenost stopala, oštećenje ligamenata, hrskavice, povreda nerva i nervnih valkana kao i još mnogo tog, tvrdi njegov brat Nebojša.

Nakon 3,5 godine konačno je nađeno rješenje, a njegovo liječenje i oporavak je jedino moguć u Njemačkoj u klinici “Acura”. Za taj oporavak je potrebno 25 000 eura.

– Naravno da taj novac mi kao porodica posle dugogodišnjeg liječenja više nismo u mogućnosti da skupimo i zato molimo sve ljude dobre volje da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Za tu svrhu otvoren je i humanitarni broj 1413, kaže Nebojša.

Brojevi računa na koje možete pomoći su:
– za BIH – 1613000073490844 Raiffeisen Bank
– uplate iz inostranstva – SWIFT CODE: RZBABA2S
IBAN: BA391612000099234694
BANKA: Raiffeisen Bank DD Bosnia i Hercegovina

Novac preko PayPal preko linka:
paypal.me/nebojsasljivic
Uplate preko “gofundme”:
https://www.gofundme.com/28ksxy-sinisas-surgery

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here