Vijesti Najave i obavještenja Novi film Miloša Bikovića sutra pred derventskom publikom – VIDEO

Novi film Miloša Bikovića sutra pred derventskom publikom – VIDEO

0

U četvrtak, 6. februara, u Centru za kulturu održaće se projekcija ruskog filma “Sluga” u kojoj glavnu ulogu tumači popularni Miloš Biković.

Radi se o, kako navode mediji, najgledanijem filmu svih vremena u Rusiji u kojem srpski glumac igra mladog razmaženog sina  bogatog ruskog oligarha zbog čega misli da je iznad zakona.

Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, njegov otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo.

Projekcija će se održati u dva termina, od 18 i 20 časova, a cijena ulaznice je 4 marke.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here