Vijesti Društvo Pojačane kontrole saobraćaja: Vozači, oprezno pored škola

Pojačane kontrole saobraćaja: Vozači, oprezno pored škola

0

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače motornih vozila da budu masimalno oprezni prilikom vožnje u blizini škola i na putevima u naseljenim mjestima koji vode u pravcu obrazovnih ustanova s obzirom da je danas počelo drugo polugodište školske 2020/2021 godine.

Policijski službenici naše Uprave, pojačano će vršiti kontrolu saobraćaja sa akcentom na poštovanje odnosa pješak-vozač, brzine kretanja vozila, tehničke ispravnosti autobusa za prevoz učenika, nepropisno parkiranih vozila u zonama škola, a biće sankcionisani i svi ostali prekršaji koji mogu da ugroze bezbjednost najmlađih učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Apelujemo na vozače da u blizini škola upravljaju vozilima sa pojačanim oprezom i maksimalno smanjenom brzinom, jer zbog moguće nesmotrenosti, djeca mogu nesvjesno ugoziti svoju i bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here