Vijesti Magazin Poklanjamo ulaznice: Počinje 3. Nektar Puls Fest!

Poklanjamo ulaznice: Počinje 3. Nektar Puls Fest!

0

Ljubitelji festivala i dobre muzike polako dolaze na svoje ovog ljeta, a jedan od nama najbližih i najtraktivnihih počinje sutra u srcu Nacionalnog parka „Kozara“. Osim prelijepog prirodnog ambijenta, nadaleko poznate tradicionalne i domaće hrane i pića, festival će 28. i 29. juna okupti najveća regionalna muzička imena.

Prvog dana festivala (28. juna) nastupiće Električni orgazam, Partibrejkersi i Kerber, dok će drugog na binu Kepa i free spirits (SMAK), S.A.R.S i Psihomodo pop. Oba dana festivala kao predgrupe nastupaće i lokalni bendovi.

Pored koncerata, svim posjetiocima ponudiće zanimljiv dnevni sadržaj u prirodi – prilagođen pojedincima i porodicama. U subotu – drugog dana festivala, biće organizovan moto defile i rekreativna vožnja biciklima u Nacionalnom parku Kozara. Moto defile je planiran za 11 sati kada će članovi Moto kluba “Otpisani” zajedno sa gostima – predstavnicima drugih moto klubova krenuti ka Prijedoru.

Početak rekreativne vožnje biciklima planiran je za 12 časova na platou Benkovac, a planirana ruta je Benkovac – Mrakovica – Benkovac. Vožnja traje sve do 15 časova, nakon čega su planirane slobodne aktivnosti, uživanje u nestvarnom prirodnom ambijentu, te uvertira u (bogat) večernji program.

Priroda koja oduzima dah, hrana i piće poznati po svom kvalitetu i autentičnosti, bezvremenski hitovi regionalnih muzičara, besplatan kamp sa oko 10.000 mjesta, obezbjeđen besplatan parking za oko 5.000 automobila, organizovan prevoz, te uređena infrastruktura samo su neki od aduta 3. Nektar Puls Festa.

U nedjelju, posljednjeg dana, održaće se i gastronomski dio festivala na kojem će se predstaviti tradicionalne poslastice.

Portal Derventa Cafe dijeli tri ulaznice za oba dana festivala našim čitaocima koji najbrže ostave komentar na Facebook objavi.

Ne oklijevajte!

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here