Vijesti Društvo Pokloni za prvu Dervenćanku rođenu u 2019. godini

Pokloni za prvu Dervenćanku rođenu u 2019. godini

0

Načelnik opštine Milorad Simić posjetio je danas Gligorija i Tatjanu Erić, roditelje čija je kćerka Dunja prvorođena Dervenćanka u 2019. godini.

Dunja je rođena svega 40-ak minuta nakon dočeka Nove godine, u porodilištu UKC RS u Banjaluci. Bila je teška dva kilograma i “visoka” 45 centimetara, a zbog prijevremenog rođenja boravila je i u inkubatoru.

Ovo je naše prvo dijete i planiramo ih imati još. Biti majka je zaista divan osjećaj, nije krila zadovoljstov srećna majka Tatjana.

Načelnik Simić je otkrio da je Dunja druga beba rođena u Srpskoj ove godine, a naš prvi sugrađanin.

Želja nam je da nas se što više rodi, a što manje ode odavde, da gradimo zdravu sredinu i društvenu zajednicu sa našim mladim generacijama. Zato mi vodimo brigu, a i ova gesta je na neki način jedna od tih aktivnosti, rekao je Simić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here