Vijesti Društvo Pokrenuta akcija: Đorđu Babiću iz Donje Lupljanice potrebna dizalica za invalide

Pokrenuta akcija: Đorđu Babiću iz Donje Lupljanice potrebna dizalica za invalide

2

Nakon uspješne operacije srca i ugradnje stentova, uslijedila je neuspiješna operacija vena zbog čega su Đorđi Babiću iz Donje Lupljanice amputirane obje noge. Oba operativna zahvata omogućena su zahvaljujući dobrovoljnim akcijama, koje su proveli Drago Simić, Zoran Mandić i drugi.

Babić je sada vezan za posteljinu, a brigu o njemu vodi njegova žena Jela. Za što normalniji život potrebna su im dizalica za invalide.

Moja velika zelja bila bi da imam dizalicu za invalide kako bi moja supruga mogla da me podigne na kolica i sa kolica u toalet. Ne tražim novu dizalicu za invalide, može i polovna samo da funkcioniše, rekao je Babić medijima.

Dizalica košta oko 2.500 maraka, a nova akcija je u toku.

Info:
Babić Đorđo
Donja Lupljanica
Derventa (BiH)
Telefon: ‎065 037 837

Derventa Cafe

 

2 KOMENTARI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here